Karriär

* Just nu så erbjuder vi inga lediga tjänster, men du är ändå välkommen att avisera ditt intresse och skicka in en spontanansökan.


 

C-con är ett företag i stark tillväxt och vårt arbetsområde växer både geografiskt och mot olika verksamhetsinriktningar främst inom industrin.

Vår mission har sedan starten varit att skapa säkra arbetsplatser för att både företag och deras medarbetare ska känna sig trygga.

Behovet av att inventera, dokumentera och uppmärksamma sin omgivning om kemiska risker och faror eller att märka positioner och platser som finns omkring oss är stort. Behovet finns hos processindustrin, kommunala anläggningar samt andra publika områden. Det kan handla om allt från Pappers & massaindustrin, Mejerier, bagerier, kemikalieindustrier, verkstäder, kraft- och värmeverk och sjukhus till kommunala sport och turistanläggningar!

Genom vårt strategiska arbete har allt fler aktörer och verksamhetsutövare fått kännedom om vår verksamhet och de mervärden som vi levererar.

Läs mer om de olika tjänsterna här nedanför! 

 

C-con tekniker - kartering - Utredningar

Ansökningsformulär

Ansökningsformulär -23

Tekniker

Kravprofil C-con Tekniker

• Genomfört gymnasium.
• B-körkort.
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift.
• Mycket god datavana.
• Snäll, Ansvarstagande, Pålitlig, Rörlig.
• Utdrag ur brottsregistret (utan anmärkning)
• Känna till regelverk och standarder som berör märkning av kemikalier.
(SS 741:2017, SSG, CLP, AFS mfl.)
• Grundutbildning i CAD program.
• Vara bekant med databasprogram som tex. sitebase.

Meriterande: Erfarenhet från process eller kem industri.
Utbildning för att arbeta från skylift och fallskydd.

Arbetet utförs på plats hos våra kunder, som oftast är stora processindustrier.
Våra arbetsuppgifter ser olika ut hos våra kunder.
Ibland tar vi fram underlag för att beställa säkerhets/process märkning. Vi tar reda på media, flödesriktning, farosymboler, storlekar och antal mm.
Vårt arbete kan också vara att revidera kundens flödesscheman så att dokumenten överensstämmer med den verkliga processen, vi kan arbeta i kunders CAD program eller överlämna dokument med korrekta uppgifter. Ibland använder vi oss av flödesscheman för att märka positioner i kundens process, ofta med en skylt för att säkerhetsmärka och processmärka positionen. (flödesriktning, media, faropiktogram, positions-nummer)

Jobbet är viktigt för kundens arbetsmiljö, säkerhet och underhållsarbete, det är ofta rörligt, men ibland även arbete i kontorsmiljö. Vi arbetar ibland på höga
höjder från ställning eller skylift.

Vi som jobbar är ett gäng glada och positiva personer som känner att vi utför ett viktigt jobb. Men samtidigt har vi roligt tillsammans.

C-con är ett modernt företag som värdesätter sina anställda och förstår att det handlar om balans, mellan fritid och arbete, ansvar och lek.

Arbetet innebär resor i tjänsten och arbete på annan ort.

Montör

Kravprofil C-con Montör

• Ingen erfarenhet krävs.
• B-körkort.
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift.
• Datavana.
• Behöver kunna arbeta på annan ort.
• Snäll, Ansvarstagande, Pålitlig, Rörlig.
• Utdrag ur brottsregistret (utan anmärkning)

Meriterande: Process utbildning, erfarenhet från processindustri, flödesschema förståelse, utbildning för att arbeta från skylift och fallskydd.

Arbetet utförs på plats hos våra kunder, som oftast är stora processindustrier. Vi använder oss av flödesscheman för att märka positioner i kundens process, ofta med en skylt för att säkerhetsmärka och processmärka positionen. (flödesriktning, media, faropiktogram, positions nummer).

Jobbet är viktigt för kundens arbetsmiljö, säkerhet och underhållsarbete, det är ofta rörligt (man går 10–20 000 steg/dag) ibland arbetar vi på höga höjder från ställning eller skylift. Vi som jobbar är ett gäng glada och positiva personer som känner att vi utför ett viktigt jobb. Men samtidigt har vi roligt tillsammans.

C-con är ett modernt företag som värdesätter sina anställda och förstår att det handlar om balans mellan fritid och arbete, ansvar och lek.

Ett internt utbildningsprogram finns, som gör det möjligt att utveckla sig och avancera inom företaget.

Rulla till toppen