Meny Stäng

Vi söker produktionschef

Vårt arbetsområde växer både geografiskt och mot olika verksamhetsinriktningar inom industrin.

I komplexa processer inom industrin så krävs kunskap och erfarenhet för att utföra en korrekt rör- och processmärkning. Men det är inte bara inom området för pappers och massaindustrin som C-con utför inventering, dokumentation och märkning!

Behovet av att dokumentera och uppmärksamma sin omgivning om risker och faror eller att märka positioner och platser som finns omkring oss är stort. Behovet finns hos ex, processindustrin, kommunala anläggningar samt andra publika områden. Det kan handla om allt från ex, Mejerier, bagerier, kemikalieindustrier, verkstäder, kraft- och värmeverk och sjukhus till kommunala sport och turistanläggningar!

Är du erfaren och nyfiken på att skapa de bästa förutsättningar för medarbetarna att prestera sitt bästa gällande kundnytta, kvalitet, effektivitet och ekonomi? Har du erfarenhet av produktion samt personalledning? Då kan det här vara jobbet för dig.

C-con Övik AB är i stark tillväxt. I dagsläget är vårt geografiska arbetsområde fokuserat till Västernorrland och intill liggande län. Men i samband med ett långsiktigt strategiskt arbete har fler aktörer och verksamhetsutövare fått kännedom om vår verksamhet och de mervärden som vi levererar, vilket har skapat en ökad efterfrågan av våra tjänster.

Din nästa utmaning, leda ett modernt konsultbolag?

För att vi ska kunna möta denna efterfrågan söker vi nu en erfaren och engagerad Produktionschef som vill vara med i vårt utvecklingsarbete med att ytterligare lyfta företaget gällande personalledning och arbetsmiljö, effektivisering och planering av produktionsflöden, kvalitet och lönsamhet.

Som produktionschef jobbar du nära och med dina medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD

I rollen som produktionschef ansvarar du för den dagliga verksamheten, där du tillsammans med dina medarbetare arbetar för att nå ständiga resultatförbättringar genom ett tydligt, lyssnande och förankrande ledarskap.

Som produktionschef kommer du jobba nära våra kunder både vad gäller pågående arbeten som att skapa nya affärsmöjligheter.

Eftersom våra uppdrag är hos våra kunder och i deras verksamhet så ingår det flera resdagar i månaden.

I ledningsgruppen förväntas du bidra i utvecklingen av lönsamhet och våra värderingar men även vara drivande och skapa förutsättningar för vår resa och tillväxt.

Vem är du?

Vi tror att du har en relevant utbildning och då gärna med en produktionsteknisk inriktning samt flera års arbetslivserfarenhet från produktionsledning. Du har haft ansvar för ekonomi och budget och är van att analysera ekonomiska rapporter och utfall.

Har du även kunskap och är nyfiken på digitaliseringens möjligheter så ser vi detta som ett plus.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lösningsinriktad försäljning till större aktörer inom vårt marknadssegment.

Du som söker är en engagerad och trygg ledare med förmåga att se och utveckla människor så att ni tillsammans når uppsatta mål. Du är analytisk, resultatorienterad, målfokuserad och ser kraften och möjligheterna i medarbetarna.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och text.

Vad erbjuder vi dig?

Baserat på företagets mål, strategi och värderingar så kommer du få en ledande roll i företagets utveckling. Vilket vi också förväntar oss att du gör.

Ett litet företag som växer och som vill och kommer bli större där vi har korta beslutsvägar och där vi hela tiden strävar efter att alla känner stolthet och engagemang samt att vi trivs i alla situationer.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontaktar du

Anders Johansson, styrelseordförande, 070-610 50 09

Se gärna vår hemsida www.c-con.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan som du skickar till clas@c-con.se

Ansök senast 2022-03-31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.