Meny Stäng

Lediga tjänster

Vårt arbetsområde växer både geografiskt och mot olika verksamhetsinriktningar inom industrin.

Vi behöver nu bli fler.. Läs mer om tjänsterna nedan och ansök!

Montör / Servicetekniker

Vårt arbetsområde växer både geografiskt och mot olika verksamhetsinriktningar inom industrin.

I komplexa processer inom industrin så krävs kunskap och erfarenhet för att utföra en korrekt rör- och processmärkning. Men det är inte bara inom området för pappers och massaindustrin som C-con utför inventering, dokumentation och märkning!

Behovet av att dokumentera och uppmärksamma sin omgivning om risker och faror eller att märka positioner och platser som finns omkring oss är stort. Behovet finns hos ex, processindustrin, kommunala anläggningar samt andra publika områden. Det kan handla om allt från ex, Mejerier, bagerier, kemikalieindustrier, verkstäder, kraft- och värmeverk och sjukhus till kommunala sport och turistanläggningar!

C-con Övik AB är i stark tillväxt. I dagsläget är vårt geografiska arbetsområde fokuserat till Västernorrland och intill liggande län. Men i samband med ett långsiktigt strategiskt arbete har fler aktörer och verksamhetsutövare fått kännedom om vår verksamhet och de mervärden som vi levererar, vilket har skapat en ökad efterfrågan av våra tjänster.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakligen innebär tjänsten att arbeta med att inventera, dokumentera och märka upp kundens rörlednings system, tankar, pumpar och ventiler för en säker drift och arbetsmiljö.

Din profil

Vi söker nu dig som har ett genuint tekniskt intresse och som är allmänt händig. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet av arbete med teknisk service, underhåll, felsökning inom processindustri. Du har god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontaktar du Clas Bergman 0730-43 43 36

Välkommen med din ansökan som du skickar till clas@c-con.se