Meny Stäng

Förtroende och nya projekt

Metsä Group fabrik Husum

Metsä har sedan 2020 ett pågående projekt vid sin anläggning i Husum där de bygger en ny panna samt turbin.

Metsä Group fabrik Husum

C-con har haft förtroendet att utföra stora delar av rör och processmärkningen i projektet. Arbetet har varit omfattande och stundtals varit under tidspress för att klara deadlines mot andra leverantörer.

Projektet går under namnet Ursus och beräknas vara klart 2022.

Så här säger Torbjörn Sjödin, Metsä Group om vårt arbete

C-con har under projektets gång åter visat att man besitter stor kunskap inom sitt område, de har under vårt senaste projekt Ursus genomfört ett stort antal uppdrag gällande säkerhets och processmärkning. Dessa har främst utförts på uppdrag av Metsä men även åt externa leverantörer i projektet. 

C-con har fungerat som vår kontrollant av märkning som utförts av leverantörerna själva, ett enkelt val för Metsä då vi genom detta vet att vi kommer att få en korrekt uppmärkt anläggning.

I projektet har C-con till största delen haft ansvar för utförandet av säkerhets och processmärkning, men har gemensamt med andra ansvariga inom projektet medverkat till att hitta lösningar och svar på uppkomna frågor som bidragit till en korrekt märkning och dokumentation.

Vi har stort förtroende för C-con som förtjänat det genom ständig utveckling och långsiktighet samt att vi tillsammans har ett antal väl utförda projekt.

C-con har levererat enligt våra önskemål, personalen är flexibel och har fokus på att lösa dom problem som uppstår. De gör alltid sitt yttersta för att möta våra förväntningar och genom detta får vi ett mervärde av vårt samarbete.

Torbjörn Sjödin

Site Manager Ursus

Metsä Group Husum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *